Diversificarea raw si vegana: sfaturi si rețete pentru bebelusi si copii mai mari

Ligia Pop · 2019
de la 39.90 Lei · 7 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (2)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a sase carti: Pasi in lumea muzicii, Retete vegane fara foc (laureata a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos.

Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), e consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, care promoveaza pe plan national un stil de viata sanatos.

Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“.

A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop e profesoara de pian.

Pentru mai multe detalii, vizitati: ligiapop.com

Intrucat una dintre etapele delicate din viata tinerilor parinti o constituie diversificarea hranei bebelusului, cartea ii ghideaza competent asupra celor mai potriviti pasi de urmat, cunostintele autoarei fiind dublate de experienta sa nemijlocita.

Pe langa numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase retete raw si vegane gatite, destinate nu doar copiilor, ci intregii familii, reprezinta o excelenta baza de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sanatoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start in viata plin de vigoare, elan si buna dispozitie.

Detalii

Categorie
Medicina
Timp liber / Gastronomie
Timp liber / Hobby
Autor
Ligia Pop
Editura
Curtea Veche
Anul publicării
2019
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
180x240 mm
Pagini
184
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Ligia Pop