Conservarea prin uscare

Achim Samwald și Achi Samwald · 2018
de la 18.70 Lei · 5 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (2)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale

Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase: • despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare • despre uscare, depozitare si prelucrare • indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor • retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate

Detalii

Categorie
Medicina
Stiinte / Tehnica si tehnologie
Timp liber / Gastronomie
Autor
Achim Samwald, Achi Samwald
Traducator
Diana Stefania Farcas
Editura
M.a.s.t., Mast
Anul publicării
2018
Copertă
Brosata
Dimensiuni
200x130 mm
Pagini
124
Scor Bestseller
#74 pe site-ul Librarie
Vezi mai mult