Magazin închis

Blue Orange Joc Dr. Eureka

109,00 lei 49,00 lei

Stoc limitat: 1 buc

Adaugă în Wishlist
Adaugă în Wishlist
  • Expediere din stoc propriu
  • Livrare gratuită peste 200 Lei
  • Drept retur 15 zile

Descriere și caracteristici

Nebunie in laborator! Genialul Dr. Eureka are experimente importante de finalizat si are nevoie de ajutorul tau. Trebuie sa rezolvi formulele sale stiintifice prin amestecarea moleculelor din fiecare eprubeta, fara sa le atingi cu mainile goale. Aranjeaza-le primul in ordinea corecta corespunzatoare fiecarei formule in parte si vei demonstra ca esti cel mai bun asistent al vestitului savant!

Dr. Eureka este un joc dinamic si atractiv pentru toata familia, ce antreneaza gandirea analitica si concentrarea sub presiune, dar si dexteritatea fiecaruia, in care toti jucatorii se intrec simultan pentru a face fata cate unei provocari.

Cum se joaca:

Cand toti jucatorii sunt pregatiti, Cartea Provocare este intoarsa cu fata in sus. Toti joaca in acelasi timp si incearca sa transfere moleculele colorate dintr-o eprubeta in alta, in functie de indicatiile cartii cu formule chimice. Jucatorul care reuseste sa faca primul si corect acest lucru, castiga runda respectiva. Cel care castiga cinci asemenea runde, este castigatorul jocului si asistentul de nadeje al Dr. Eureka.

Durata joc: 15 minute.

Jocul contine:

  • 12 eprubete de plastic
  • 24 bile (molecule) colorate
  • 54 carti de joc
CategorieCopii, Familie, Jucării educative, Logică
VârstaArray +
Număr minim jucători2
Număr maxim jucători4
Durata joculuiArray
Dimensiune cutieArray
BrandBlue Orange
Cod interndr-euraka

Review-uri(0)

Nu există încă review-uri.

Adaugă un Review

Be the first to review “Joc Dr. Eureka”