Familia care traieste in noi. Ghid practic de psihogenealogie

Chantal Rialland și Anne Ancelin Schutzenberger · 2020
de la 28.50 Lei · 6 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (1)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

Fiecare copil este, inca din momentul conceptiei, obiectul unor proiectii ale familiei sale. Cu cine va semana el? Parintii isi imagineaza ce trasaturi fizice si de caracter va avea in functie de calitatile membrilor arborelui genealogic.

La nastere, el primeste prenume si nume de familie. Pe masura ce creste, este etichetat dupa caracteristicile fizice, sexuale, emotionale si intelectuale evaluate in raport cu membrii arborelui sau genealogic si prin comparatie cu fratii si surorile sale. Tot pe masura ce creste, cel mic se identifica cu parintii.

Primul obiectiv al psihogenealogiei este de a deveni constienti de aceasta familie care traieste in noi. Suntem rezultatul unui ansamblu de proiectii, de identificari si de repetitii. In strafundurile noastre traiesc nu doar parintii, ci toate rudele apropiate si chiar adulti care ne-au fost aproape in copilarie.

Al doilea obiectiv al psihogenealogiei este sa ne ajute sa ne eliberam, sa ne descoperim adevaratul eu, sa invatam sa ne iubim si sa fim impacati cu noi insine, transformand in mod pozitiv influentele negative din istoria noastra familiala.

Detalii

Categorie
Medicina
Sarcina, cresterea copilului / Cresterea copilului, parenting
Stiinte umaniste / Psihologie
Autor
Chantal Rialland, Anne Ancelin Schutzenberger
Traducator
Cristina Livia Vasilescu
Editura
Philobia
Anul publicării
2020
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
200x130 mm
Pagini
256
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Chantal Rialland și Anne Ancelin Schutzenberger